Grilla, Grilla, Grilla

I Lördags Grillade vi på Värmdö vilket var jättemysigt. Idag ska vi Kanske grilla på värmdö och imorgon (VALBORG) ska vi också grilla på Värmdö. 


Nån Som ska dit eller ? ;) 



Sara<3

Bada

Min konversation med Omskrivna Viktor på msn:

Viktor: Nu ska jag dra och bada
Jag: Va? Sakru Bada, med vilka?
Viktor: Med mig själv
Jag: ?
Viktor: I badkaret


Haha, flera olika tolkningar ;D haha , jag tyckte det va askul


Föresten, inspiratione om att skriva konversationer så här har jag fått utav super duper Josefin på hennes blogg

http://orginaljosefin.blogg.se

Och jag hämtade inte inspiration till knut på huvudet utav henne, Nej josefin det gjorde jag inte, den är min den....


Sara<3

Cell

Viktor har lite sociala problem, det är i alla fall vår hypotes. Att vistas i grupp kan ibland vara svårt och han ska därför i sextonårs present få en vecka på behandlingshem. Där får han träffa andra människor som har det svårt att vistas i grupper större än 4 personer.

Ett exempel är då Viktor, i lördags behövde flytta sig till ett eget ställe då för många personer vistades runt honom. Jag har ett problem då jag känner tvärtom, jag kan inte vara själv, och hoppas då på en en present bestående utav en veckas behandligshem i en cell, själv.



Sara<3


She's not the man, I'm the man.

Lördag. Vi grillade. Direkt när Felicia, Simon, Madde och Isabelle kom, trädde jag fram som man.

Det var mörkt och när mobilen kom fram lös jag upp och man kunde se klara drag av en man i mitt ansikte enligt dem, och sedan utav alla. Haha. Mitt hår såg ungifär ut som einsteins hår under han uppfinnar tid och när jag gjorde en speciell min så liknade jag en man mer än någonsin tidigare (fortfarande enligt dem). Mitt Efternamn HANE har äntligen fått sin betydelse. Jag Kanske är en Hane, kanske en Hona, vem vet?


Det faktum att jag till josefin har sagt tidigare. "När jag stod upp och kissade" kanske inte förstärker det argument till att jag nog är en kvinna. Vi får se helt enkelt, Only time can tell....

Jag tror att det var lite jobbigt för killarna att krama en "man" sen när jag skulle gå, speciellt för simon, och kanske viktor eftersom de tv¨å kan ha en hemlig affär ihop. Det akn förklara viktors mördarblickar efter mig i skolan idag....




Sara<3

Teknik Sara

Jag är så jävla bra, och snäll speciellt mot Neil. Jag fick MVG- på min teknikredovisning och han fick VG+ bara så att alla vet. Det är typ lika men ändå, ett VG är ett VG och ett MVG är ett MVG. Så jag gick och klöagade till min lärare och sa att Neil också borde ha fått MVg eftersom han var (Nästan) lika duktig som jag:D Snällt va?. Jag borde fan bli Politiker eller Kung eller något.

Föresten sa neil ngåonting roligt under hans redovisning som jag typ börja asgarva åt.

Neil: Så dem sätter av och sätter på människor på perrongerna.
Jag/Sara: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Nu måste ni ju också förstå att vi satt på en redovisning där alla redovisade samma sak och det bbev väldigt tråkigt efter ett tag, så jag har inte världens sämsta humor...Jo ibland..

Dålighumor.1
Jag skrattade en hel dag åt att jag trodde att det stog en skylt i skolan:

Så här stog det: I det här rummet får det max vistas 4 personer.

Jag fick det till: I det här rummet får det max vistas 4 broccoli.

hahaha

Dålighumor.2

Jag la massor utav russin i mitt filglas och så tog jag upp en sked med typ hundra russin (typ 11 egentligen) då började jag asgarva i minst två timmar.

hahaha



Sara<3





PIPPILAND





Det här ska Jag , Julia*2 och Erika hålla föredrag om eller hur Erika??:P

Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.Vi ska till gotland.



Vi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLandVi ska till PippiLand

Lina, Erika och Helena

Kan man få för mycket utav Lina, Erika och Helena?

Svar: Ja det kan man faktist

Haha, skojja bara har haft asmysigt med er på vårat restaurantbesök, middag 1 och 2 (2 med Icka och Fia också hahah, PLÅNBOKEN) och Caférundor, glöm inte sushi och singstarkväll eller Muggen ..




Puss och Kram // Sara Hane <3

Bra

Om man utser från allt som händer just nu, så mår jag fan bra! Tänk på dem som verkligen är med om hemska saker så är dina problem inte så stora längre.


RSS 2.0