Bilder, New York



Här är bilder från våran lägenhet, första med mormor och hennes bror som är här på besök (på vår balkong), nere i poolen som tillhör lägenheten och lite Sightseeing bilder. Tänkte att ni får en liten preeview.
¨
Jag njuter iaf fall fullt ut fast saknar alla kompisar hemma och de sena kvällarna på värmdö. Måste bara säga att jag saknar er alla och lovar att shoppa åt er också (iaf till er som beställt) Puss


Haha behövde bara ladda upp den här bilden. Kolla japanens hatt :9 haha, skrattar typ ihjäl mig. Gummibandet är det bästa och hennes min.





<3 Sara


New York, Dag 1

Hej hej, min första dag i New York var nu spenderad. Började med att sova väldigt kort. Vaknade typ 6 eller något :)
Började med att få hit bredbands och kabeltv killen så att han installerade allt. Gick seden ut på stan och åt lunch på en typisk New York-Lunch Place. Mycket trevligt och åt pasta. Åkte sedan ut till Libert Island och kollade på frihetsgudinnan. Häftig upplevelse verkligen men långtråkig efter ett tag. Haha. Åkte sedan och hittade en väldigt rolig lokal affär mitt emot min mammas jobb. Där köpte jag en svart kläning. tubklänning, med större kjol där nere. (Bild kommer snart läggas upp.) Hittade också ett par typiska "Sex and the city"-skor, jättebilliga, Har lagt undan dem för var inte helt säker.


Juste Igår när vi kom från flygplatsen åkte vi direkt till ikea för att köpa något bord och någon spegel. Haha, typiskt svensk att börja med ikea. Sa hela tiden " Mamma jag känner inte den här New York känslan jag kände förra gången" då fick jag svaret "Sara, vi är på IKEA, allting är svenskt här"
Kul att se iaf, en stol kan liksom heta "Örebro" och en hylla "Ekorre" precis som i Sverige. Åt till och med mat där.


New York Bloggen

Nu börjar min New York blogg :) Skriver snart. Puss hej

<3 Sara

RSS 2.0