Rörelse till musik, haha

Skooolan..... hej hej, sitter i skolan och ahr inget att göra. jag har typ skrattat bort hela dagen genom att se alla hålla på med sina "rörelse till musik" idrottsuppgifter. människor med iPod hörlurar i öronen, försöker klappa i takt till musiken och samtidigt göra rörelser. Kul, det är faktist oerhört kul att se på:P haha


Förresten någon som har ett förslag på en snygg coctailklänning? vill ha en utan axelband som slutar ovanför knäna! Säg till om ni vet någon affär som har fina sådanna klänningar :)


Sara<3


Björn Gustafsson

Det här är en utav bilderna som togs i PK huset i Lördags på min och tjejernas shoppingtur.
image18


Och en bild på bara mig och Björn :D

image19

Haha, samma bild fast redigerad :)




Sara<3

Björn Gustafsson

Vet ni vem jag träffade idag? Inte någon annan än Björn Gustafsson! Han var verkligen hur trevlig som helst och snällast i världen, omtänksam, SÖT. Han var verkligen allt positivt en människa kan vara!

Laddar upp bilder på honom och mig sen men ni får nöja er med en på bara honom nu :D



Image and video hosting by TinyPic



SÖT, eller hur? Tänk att jag har kramat honom :) haha




Sara<3

Ojoj

Jag vet G, du är besviken på mig, inte bara för att jag typ "bröt" vår lilla pakt men också för mitt oerhört onödiga efterarbete. Valborg, mycket hände, ännu mer koms ihåg. Om vi går tillbaka till den dagen.
Valborg, 30/4-08 Lobadet, lite människor först, sedan kom det fler. Jag och G gör vår pakt att inte dricka under kvällen. Jag och J Likadant. Och under kvällen händer mycket, jag drack ingenting, men jag låtsades dricka under några tillfällen, grupptryck, jag vet. J, jag är inte stolt över dig heller, vi är visst rätt lika kan man ju säga. Men jag ska inte hänga ut någon annan förutom mig själv i den här bloggen så Förlåt för det också.
Och nej jag låtsades inte leka full, man blir påverkad av dem runt omkring än och jag blev mer än påverkad utav dem. Jag gjorde saker jag ångrade och jag kan inte ändra någonting nu efteråt förutom att försöka ställa allt till rätta och lära mig utav mina misstag. Juste mitt efterarbete då. Tidigare inlägg på bloggen, SKIT i det, spelar ingen roll, stressad till gotlandsfärjan och lite överdrift kanske? Jaja, jag vet inte varför men nu är det sagt. Förlåt G, jag vet att du är besviken på mig, och sur. Men jag vill verkligen säga att du har en betydelsefull roll i mitt liv och jag ber om ursäkt för att ha gjort bort mig och inte spelat mina kort rätt.

Sara<3


Valborg

Hej nu ör jag hemma, puss godnatt

RSS 2.0