Till Tind

Tind, du får inte missuppfatta allt för du vet själv, djupt inom dig att det inte är som du tror, även om det verkar som det, så tro på det där lilla inersta som verkligen säger sanningen, och lita på det. Ingenting annat krävs, bara lite förtroende, då klarar vi oss igenom det här och vi kommer att komma ut ur den här "tunneln" på samma sätt som vi gick in i den, med leendet på läpparna, sjungandes. Och även om det var mörkt inne i den där tunneln kommer vi snart att se ljuset, och det är det enda som kan leda oss till vårat mål, vilket är Lycka. Lycka är målet, lycka är ljuset, Lycka är allt!
Tind, jag ser ljuset, och väljer då att se lyckan, lyckan som väntar och lyckan vi haftg, och allt kommer bli bra. Jag hoppas att du också kommer se ljuset snart.


Så leta efter ljuset, jag tror att jag ser ljuset skymta bakom hörnet, och jag ser lyckan väntande vid slutet av den här tunneln.



Sara Hane <3

http://hanes.blogg.se/barasara (NY BLOGG)

Jag har somsagt startat ytterligare en blogg, BARASARA,en blogg där jag verkligen skriver privat, typ som en dagbok, så om du vill läsa det så får du fråga mig om användarnamn och lösenord så är det frittfram... Bloggen heter förresten http://Hanes.blogg.se/barasara

RSS 2.0