20 Februari m. T

Haha, gårdagen var mixad mellan sorg, pinsamhet och skratt och gråt (nästan).

Vi träffade J. det gick ganska bra. Nästan. Typ. Inte. Eller det beror på hur man ser det. Kul att se dig i af J. T och Jag drag mycket te och åt massa apelsin. Gott.

Jag skulle på ledarutbildning vilket ledde till "middag" på nacka forum istället. Jag och T missade tre tåg i rad vilket bettyde typ mer än en timmes försening till min ledarutbildning som jag efter en lång diskussion med T hoppade över. efter gårdagens händelser har min hemtelefonsräkning troligen höjts med 1000 kronor eller något. Eller hur T?

Men iaf varje gång vi skulle ta tåget till Saltsjöjärla såg jag det gå efter att jag låst dörren och precis vänt mig om. T:s placering var bredvid soptunnan med sin Röda jacka gapskrattande. (Tredje gången var mitt fel) inte visste väl jag att tågen bytte tid efter klockan 5 till 4 minuter tidigare än vanligt. Men T var väldigt duktig och påminde mig iaf att tåget skulle gå, fast det spelade egentligen ingen roll för vi missade ju det ändå. 
Skratt. Skratt. Och. Skratt. Icke charmerande filmer på min mobil där T spenderar tågresan sjungande "ååååå Sara kom ut ikväll, jag väntar vid hörnet av 7eleven". Aja hur kul som helst iaf. T Krya på dig, du är min älsklings favorit T och jag hoppas att vi kan fortsätta med det. Haha POSTCYKELN! internskämt som vanligt.... måste sluta skriva nu för annars kommer jag aldrig kunna sluta skratta :D

Juste det va ju tidigare tågincidenter på väg från skolan också då jag sprang fram och tillbaka till tåget hela tiden men det avr ej i trafik, stupid sara, I know..

<3 Sara

Förlåt

Tänk att en människa kan förstöra typ allt, ja nu pratar jag inte om Josefin som oftast gör det, haha, neeej:P

Förlåt T. Förlåt J. Hälsningar S.

Värmdö in my <3

Hej hej

Josefin Cohen vägledde mig genom min första debut på Värmdö. Jag vet numera hur Värmdö köpcenter ser ut och vad som finns där. McDonalds, där förresten Felicia skulle och äta sen med Derre som hon trodde att hon tappade bort på bussen fast det hade hon egentligen gjort långt innan vi gick på bussen. Det finns en skoaffär som heter någonting konstigt, kommer verkligen inte ihåg. Det finns tre mataffärer, Lidel, Willys och Ica. Fast oftast handlade människorna på Värmdö på Ica för det var bäst. Jag åkte förbi Ett träd och en sten som Love glatt visade upp. Jag fick se vart man skulle bada och på vilken udde Sandras kompis Philip Bergholtzs Morfar bodde på i ett vitt hus, vilket det enligt henne inte fanns så många av på dne där udden. Ingen visste vems morfar det var som bodde där men mysteriet är nu löst. Troligen för att jag fanns till hand på bussen. Jag fick också se Sandras sommarjobb på ett café precis vid badstranden där man badade på somrarna. Jag har fått se Wärmdö golfklubb som Josefin var väldigt stolt över och speciellt sjunde hålet som jag var ungifär 5 meter ifrån. Jag fick se något hus som bytt affär typ 4 gånger, och den bästa affären var då det var godisaffär enligt Josefin och Felicia.

Jag vet också numera vart Felicia bor, om jag kommer ihåg rätt så var det snett bakom det där gula huset då man såg taket på hennes hus, fast då måste man vrida huvudet och kolla lite snett på den vänstra sidan av taket på det främre huset. Jag vet cokså vart Danne bor, vid det där huset där uppe med garaget och rött tak tror jag. Jag fick se vart  Sandra, Elsa, Rebecka och Josefin bodde, typ samma gata nästan. Samma gata som Elsa ofta brukar köra ner med hennes älskade sparkcykel på. Juste Josefins granna Jessica vet jag också vart hon bor, Och om jag skulle bli vilse Josefin vet du vart du skulle hitta mig (Vid det nyplanterade huset, mellan ditt och Jessicas hus. eller stående på toaletten) Haha, Internskämt ...

Mitt intryck av Värmdö har varit bra och jag får tacka Josefin för att Hon bjöd dit mig och vågade välkomna mig för Värmdö. Tack Elsa också som meddelade mig om Klädtullen och korten för 1,5 miljoner somman behövde för att få inträda Värmdö. Nu kna jag äntligen röra mig fritt där ute... Fick ju lixom låna en Outfit den här gången :S Hahha , ytterligare ett internskämt :D


Tack Tack, om det var någon som fattade något så skriv en kommentar, annars också :D


<3 Saris Hona

Till Josenfin



Haha du får ett riktigt hjärta:D







...Och ett lite finare




RSS 2.0